Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Ωτολογίας Ακοολογίας Νευροωτολογίας, σας προσκαλώ στο Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία μας με θέμα: «Αιθουσαίες Παθήσεις με ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον», το οποίο θα λάβει χώρα στις 7 Απριλίου 2021 και ώρα 13.30 έως 15.30.
Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε αυτό το webinar να συμβάλει με τη θεματολογία του στην ενημέρωση τόσο του γενικού όσο και του εξειδικευμένου στην ωτολογία ωτορινολαρυγγολόγου, με ιδιαίτερη όμως έμφαση στην εκπαίδευση των νέων συναδέλφων και των ειδικευομένων ιατρών.
Το θέμα του σεμιναρίου, δηλαδή οι παθήσεις του αιθουσαίου συστήματος, αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κεφάλαια της Νευροωτολογίας, αφενός μεν εξαιτίας της συχνότητάς τους, αφετέρου δε εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων πολλών εξ’ αυτών όσον αφορά την σωστή διάγνωση και την κατάλληλη αντιμετώπισή τους. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι το ενδιαφέρον τους είναι τεράστιο σε νοσοκομειακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ιδιωτικού ιατρείου.
Ευελπιστώντας ότι η επιστημονική κοινότητα των ωτορινολαρυγγολόγων θα αγκαλιάσει θερμά για μια ακόμη φορά τις εκδηλώσεις της εταιρείας μας, σας προσκαλώ στο Διαδικτυακό Σεμινάριο και σας απευθύνω τους ειλικρινέστερους συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Κωνσταντίνος Μάρκου
Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Ωτολογίας Ακοολογίας Νευροωτολογίας
Διευθυντής Β’ Πανεπιστημιακής Ω.Ρ.Λ. κλινικής Α.Π.Θ.